Behandelingen

Prijslijst vanaf 1 januari 2019:

Behandeling door Medisch Pedicure:
speciale verzorging voor uw voeten. € 32,50

Onze Medisch Pedicure Monique van de Wetering houdt zich bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen bij de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken (o.a. overgewicht, ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Deze voeten verdienen extra zorg en aandacht om complicaties te voorkomen. Afhankelijk van de klachten van de cliënt voert zij de passende specialistische behandeling uit. Zij kent de juiste technieken, materialen en werkvolgorde.
Indien u zich herkent in bovenstaande (ziekte)beelden, dan adviseren wij u telefonisch een afspraak te maken met Monique van de Wetering.
Voor aanvullende diensten zoals orthonyxie, antidruktechniek of nagels lakken wordt een extra toeslag berekend.

Behandeling door Basis Pedicure:
algemene verzorging voor uw voeten. € 29,80

Geef uw voeten de aandacht die zij verdienen!
Voeten zijn heel belangrijk, maar ze worden bijna niet verzorgd. Dat is jammer, want met een goede voetverzorging voelen uw voeten niet alleen lekkerder aan, ze zien er ook veel beter uit.

Complete verzorging voor uw voeten door onze Basis Pedicure Lelita of Ilse, waaronder het knippen van uw nagels, polijsten, frezen en reinigen van uw nagels. Behandeling van eelt, kloven, ingegroeide nagels en eventuele likdoorns. Afhankelijk van uw wensen en de probleemzones behandelduur 45 min.
Ter afsluiting zullen uw voeten worden in gemasseerd met een van onze verzorgende voetcrèmes uit de Gehwol serie. Voor aanvullende diensten zoals antidruktechniek of nagels lakken wordt een extra toeslag berekend.

Kleine voetbehandeling:
verzorging van één probleemzone naar keuze. € 19,00

U kiest zelf welke probleemzone verzorgd wordt aan uw voeten. Dit kan bijvoorbeeld het knippen van uw nagels zijn,
of het behandelen van eelt. U kunt dit ter plekke overleggen met uw behandelend pedicure. Behandelduur 20-30 min.
Ter afsluiting zullen uw voeten worden in gemasseerd met een van onze verzorgende voetcrèmes uit de Gehwol serie.
Voor aanvullende diensten zoals orthonyxie, antidruktechniek of nagels lakken wordt een extra toeslag berekend.

Therapeutische voetmassage 45 minuten € 40,00

Pijnklachten in voeten en/of onderbenen? Dan is een therapeutische massage echt iets voor u. Boek een afspraak voor therapeutische voetmassage bij onze behandelaar Sander Heidemans! Hij is er voor u om rigiditeit, pijnen en de ophoping van afvalstoffen tegen te gaan in uw voeten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een ‘diepe-massage’, waarbij door kneden de spieren en het weefsel behandeld worden. Dit kan zowel spierontspanning geven als het afvoeren van gifstoffen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke etherische oliën.

Spa Manicure € 22,00

Een verkwikkende en verstevigende kuur voor handen en nagels. Breng uw handen en vingers met deze behandeling in balans en schenk uw huid haar spankracht, energie en glans weer terug. De Spa Manicure bestaat uit een exclusieve schoonheidsbehandeling zoals het reinigen en verzorgen van uw natuurlijke nagels en nagelriemen, het modelleren en polijsten van uw nagels, het verwijderen van de dode huidcellen door middel van een scrub. Tevens wordt een verzorgende en voedend handmasker met keratine aangebracht en is er een korte handmassage. Exclusief nagels lakken.
Tijdens dit ritueel worden hot towels gebruikt. Tijdsduur +/- 35 min.

Spa Pedicure met beenpeeling en -pakking 80 minuten € 54,00 *

Een heerlijk geurende peeling van de onderbenen inclusief een volledige pedicurebehandeling, beenmasker en korte massage. Allereerst ontvangt u een complete verzorging voor uw voeten, waaronder het knippen van uw nagels, polijsten, frezen en reinigen van uw nagels.
Behandeling van eelt, kloven, ingegroeide nagels en eventuele likdoorns.
Daarna volgt een diepe reiniging van uw huid middels een beenpeeling, om vervolgens een zacht en soepele huid te geven na een beenpakking.
De behandeling wordt afgesloten met een korte massage, en is niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Gellac teennagels of French Pedicure teennagels € 22,00

Gellac is een duurzame hoogwaardige nagellak die ongeschonden tot wel 5 weken blijft zitten. Normale nagellak gaat vaak na twee
dagen al bladderen, maar bij gellac niet. Op dagen en tijden dat de nagelstyliste in onze praktijk aanwezig is, kunt u kiezen uit een
groot assortiment kleuren. Op andere dagen is het assortiment kleiner.
Bij French Pedicure wordt een beige gellac aangebracht op de teennagels met een witte vrije rand. French Pedicure is al jaren een populaire behandeling!
U kunt ervoor kiezen om dit te combineren met een voetbehandeling.

Schimmelnagel Analyse € 48,00

Een schimmelnagel, ook wel kalknagel, is het gevolg van een infectie van de huid of de nagels. Hoewel schimmels bij iedereen op de huid en onder de nagelranden zitten, geven ze bij de meeste mensen geen klachten. Een schimmelnagel, met een bobbelige structuur en een typische geelbruine verkleuring, is onschuldig maar u kunt het wel als ontsierend ervaren. Onze praktijk is zijn wij in het bezit van een immunochromatografische kit, om Tinea Unguium oftewel schimmelsporen te detecteren in de nagels.

Verschillende oorzaken kunnen ook een verstoring geven in kleur en groei van de nagel. Het is daarom belangrijk om te bevestigen of te weerleggen of er sprake is van een schimmelnagel voordat u verdere behandeltherapieën toepast en zo onnodige kosten maakt. Na afname van een stukje van uw nagel is de uitslag binnen 24 uur bekend en kunnen wij u adviseren over de methodes en producten die het beste passen bij uw persoonlijke situatie.

Deze analyse is alleen te boeken bij Medisch Pedicure Monique van de Wetering.

Vrijblijvend gesprek € 0,00

Deze dienst is kosteloos. U kunt hiervan gebruik maken als u professioneel informatie of advies wilt ontvangen over onze dienstverlening ten opzichte van uw persoonlijke wensen. Een korte blik op uw voeten en een gesprek over de (on)mogelijkheden kan bijdragen in uw beslissing over verdere voetzorg.

 

Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen en speciale arrangementen die hier niet genoemd zijn!