Medisch pedicure € 38,80

Sommige mensen verdienen extra aandacht en zorg. We denken hierbij aan mensen die een chronische ziekte hebben (bijv. diabetes, kanker, reuma, spasmen), mensen die overgewicht hebben, mensen die door ouderdom kwetsbare voeten hebben en mensen die veel medicatie gebruiken.

Die extra zorg biedt een medisch pedicure. Zij geeft een volledige behandeling voor uw voeten, met extra aandacht voor risico’s op complicaties. Afhankelijk van uw klachten voert onze medisch pedicure een passende specialistische behandeling.

Het is raadzaam om voorafgaande aan uw eerste afspraak toestemming te vragen aan uw huisarts voor voetbehandeling door een medisch pedicure.

Meestal vindt een oriënterend voetonderzoek éénmalig plaats bij uw eerste bezoek aan onze praktijk, voorafgaande aan een medische pedicurebehandeling. Voor kwalitatief hoogwaardige voetzorg adviseren wij iedereen boven de 65 jaar een voetonderzoek te laten uitvoeren in onze praktijk. Lees hier meer over dit onderzoek.

ALLEEN OP AFSPRAAK MOGELIJK

U kunt een afspraak maken voor een behandeling door een medisch pedicure via email, whatsapp, telefoon of een berichtje via onze contactpagina.
Wij staan u graag te woord op nummer: 06-106 202 81

Lees hier meer over medisch pedicure Monique van de Wetering.

♥ speciaal ♥ extra verzorging ♥ medisch ♥ genieten ♥