Schimmelnagelanalyse € 72,-

Verschillende oorzaken kunnen een verstoring geven in kleur en groei van uw nagel. Intrinsieke oorzaken zoals uw stofwisseling, bijwerkingen van een medicatie kunnen een rol spelen maar ook extrinsieke oorzaken zoals een infectie van een gist of schimmel. Een schimmelnagel is visueel moeilijk te herkennen en veel mensen maken de begrijpelijke fout dat elke kleurverandering aan de nagel een schimmelnagel (of kalknagel) is. Maar in 50% van de gevallen is dit niet zo!

Het is daarom belangrijk om te laten bevestigen of er sprake is van een infectie van een schimmel aan uw nagel(s) alvorens u kosten maakt aan diverse behandeltherapieën.

Onze gecertificeerde pedicures kunnen gebruik maken van het laboratorium voor medische microbiologie van het Radboud UMC. Wij nemen een stukje nagel af en laten dit beoordelen op de aanwezigheid van schimmels. Binnen twee weken heeft u al de uitslag.

Vanuit deze diagnose moet bepaald worden of er sprake is van een cure- of care-traject.
Een cure-traject is gericht op het vernietigen van alle sporen en de duur van dit traject is per persoon verschillend. Een care-traject is erop gericht om schimmelgroei af te remmen en duurt 9 maanden.

ALLEEN OP AFSPRAAK MOGELIJK

U kunt een afspraak maken voor schimmelnagelanalyse via email, whatsapp, telefoon en een bericht via onze contactpagina.
Wij staan u graag te woord op nummer: 06-106 202 81

♥ labtest ♥ mycose ♥ kalknagel ♥ zekerheid ♥