Goed doel

In onze praktijk vinden we dat we een mate van maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben. We gaan niet alleen voor economisch succes. We zijn begaan met de mensen en zijn ons ervan bewust dat de wereld groter is. Daarom steunen we graag een goed doel.

Op deze manier dragen we bij aan een fijn leefklimaat voor mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Zoals de kinderen in onze eigen straat, dorp en stad die lichamelijk, geestelijk en/ of seksueel worden misbruikt. Zij hebben geen fijne dagen met Sinterklaasfeest of kerst en daar mogen we best even stil bij staan!

Wij steunen het goede doel: Vijf Speciale Minuten.

Jaarlijks roepen zij op tot een gedachtenwave, wereldwijd, tijdzone na tijdzone om een sociale controle te ontwikkelen die kinderen preventief kan helpen tegen leed. Bewustwording leidt tot alertheid. Steeds meer mensen zijn het erover eens dat er iets moest gebeuren om kinderen te beschermen en dat kinderleed op de politieke agenda moet staan. 

De stichting schudt wakker, charmant. 

Wil je ook deze stichting steunen? Koop dan één van hun verrassende secret bags.

Deze secret bag zit voor leuke cadeautjes voor kinderen tussen 4-10 jaar! En zijn te koop voor slechts 8 euro. Af te halen in onze pedicurepraktijk of tegen verzendkosten te versturen.