Neem wat me-time

De bomen zijn weer groen, de bloemen staan in bloei, het zonnetje breekt door en niets staat meer in de weg om te genieten van een beetje me-time!

Eenvoudig gezegd komt me-time erop neer dat u goed voor uzelf zorgt. Dat betekent dat u tijd inplant voor dingen die u leuk vindt en dat u even alleen iets doet voor uzelf en dus niet voor een ander. Het is belangrijk om dit regelmatig te doen om weer even op te kunnen laden.

En nu ons hele team weer compleet is (Sandhia was met zwangerschapsverlof en Marijn zat 6 weken in Thailand) staan we weer volop voor jullie klaar met tal van mogelijkheden voor wat me-time!

Wat dacht u van onze spa-behandeling? De huid wordt extra gepamperd door reiniging, scrubben en voeding. 
Tip: bekijk de video op onze website voor een impressie.

Wat ook heel lekker is: voetmassage! 🙂

Een ontspannende voetmassage heeft tot doel om u te laten ontspannen en alle stress van alledag even los te laten simpelweg door uw aandacht van uw hoofd naar uw voeten te verplaatsen. En een therapeutische voetmassage heeft tot doel om blokkades, stijfheid en ophopingen van afvalstoffen op te heffen. 

Lijkt het u ook tijd om wat me-time te plannen? Of wilt u alleen een pedicurebehandeling reserveren, ga dan naar onze reserveringspagina en boek online uw afspraak.