Linda Koeling

Speciaal voor onze cliënten is Linda Koeling af en toe te gast in onze praktijk met een smashing kerst- of valentijnsactie! Zij zet als wimperspecialist dan tegen een gereduceerd tarief lashlift of wimperextensions. ❤

Nieuwe behandelingen binnen de beautybranche volgt Linda met veel interesse op de voet. Het is wat haar fascineert. Ze koos voor dit vak om bij te dragen in het stukje ‘mooi zijn’.

ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS

Met deze methode wordt op elke natuurlijke wimper één wimperextension aangebracht. Dit geeft u een heel mooie look en is zeker de moeite waard als u op zoek bent naar mooie wimperextensions voor de langere termijn.

SOFT VOLUME WIMPEREXTENSIONS

Met Soft Volume wimperextensions gaat u voor een onweerstaanbaar opvallende blik. Op elke wimper worden drie dunnere wimperextensions geplakt, waardoor uw wimpers voller en langer worden.

LASHLIFT

Een lashlift wordt in het Nederlands ook wel wimperlift genoemd. Tijdens de lashlift behandeling worden uw eigen wimpers vanaf de haarwortel tegen een zachte, siliconen mal gelift met een speciale vloeistof.De lashlift blijft 4-5 weken zichtbaar en wordt geplaatst binnen 30 minuten. Eventueel worden de wimpers GRATIS geverfd.

Check onze evenementenpagina om te kijken wanneer Linda weer bij ons te gast is!