Monique van de Wetering

“Pijn aan de voeten kan iemand enorm beperken in zijn/haar mobiliteit. Door pijn ontstaat de neiging minder te bewegen, in een poging de voeten te ontlasten. Het gevolg is meestal juist stijfheid van de benen, waardoor mobiliteit en conditie verder afnemen.
Zo kan een klein pijntje al gauw grote gevolgen hebben. Het geeft mij veel voldoening als ik mijn cliënten kan helpen om de pijnklachten te verminderen, of te adviseren bij het voorkomen daarvan, en zo op mijn eigen manier een bijdrage lever aan hun leefwijze. Mijn kennis van orthonyxie (nagelbeugeltechniek) en antidrukmaterialen helpen mij hierbij.

Bij risicovoeten zoals de diabetische voet of de reumatische voet speelt het voorkomen van pijnklachten, en ook het voorkomen van wonden, een grote rol in de voetverzorging. Door mijn specialisatie als Medisch Pedicure heb ik gelukkig de kennis om mijn cliënten hiermee verder te helpen. Omdat ik mijn cliënten kwalitatief hoogwaardige voetzorg gun, ben ik een samenwerkingsverband aangegaan met enkele specialisten in Enschede en omgeving. De samenwerking biedt de cliënt extra kennis en hulp bij voetklachten die meer aandacht vragen.”

Ze is medisch pedicure, en aangesloten bij het Kwaliteitsregister voor Pedicures. Zij heeft als medisch pedicure ervaring in het maken van blauwdrukken, nagelreparatie, ortheses en nagelbeugels en is breed opgeleid om cliënten van voetproblemen af te helpen. Als docent geeft zij eveneens les aan pedicures in spe.

U kunt bij Monique terecht voor:
– Medische pedicurebehandeling (30-45 minuten)
– Korte voetbehandeling (tot 20 minuten)
– Orienterend voetonderzoek
– Antidruktechniek
– Orthonyxie/ nagelbeugeltechniek
– Nagelreconstructie of nagelreparatie
– Schimmelnagelanalyse en behandeladvies
U kunt in contact komen met Monique via onze email of whatsapp of middels een berichtje via onze contactpagina: www.pedicure-praktijk.com/contact