Reserveren

U kunt online, 24 uur per dag, een afspraak bij ons maken voor behandelingen bij Lelita Rampursad, Monique van Tellingen, Sander Heidemans en Marijn te Rietmole.
Het is nog niet mogelijk om online afspraken te maken voor behandelingen bij Medisch Pedicure Monique van de Wetering. Dit kan enkel telefonisch.

Avondbehandelingen mogelijk

Het is mogelijk om in de AVOND een voetbehandeling te ontvangen. Geweldig dus om niet meer vrij te hoeven vragen van het werk!
Onze charmante pedicures Monique van Tellingen en Marijn te Rietmole maken dit mogelijk op de maandag- en donderdagavond.

Interesse? Bel of app ons dan op nummer 06-106 202 81

Hoe online te reserveren:

Het is erg eenvoudig om een afspraak online te maken. Kies eerst de gewenste dag, de groene dagen op de kalender zijn de beschikbare dagen.

De behandelingen die op de dag beschikbaar zijn, zullen oplichten met een tekstbalkje “Beschikbaar op deze dag”. Als uw gewenste behandeling niet oplicht, dan is ons advies aan u om een andere datum te kiezen. Aansluitend volgen nog enkele stappen zoals het kiezen van het gewenste tijdstip (witte vakken met groene cijfers), aanvaarding van de afspraak en het invullen van uw gegevens.

De reservering is voltooid als u een bevestiging op de mail heeft ontvangen. Als u binnen tien minuten nog geen bevestigingsmail heeft ontvangen, kan dat door het volgende komen:

  1. U bent een Gmail gebruiker: de e-mail is naar uw Reclame tabblad gestuurd.
  2. U bent een Hotmail, Yahoo of Gmail gebruiker: de e-mail is naar een ongewenste post map gestuurd of is geblokkeerd door een filter.
  3. U gebruikt een e-mailadres van uw bedrijf: de e-mail is geblokkeerd door uw systeembeheerder.
  4. U heeft per ongeluk uw e-mailadres verkeerd gespeld of ‘www’ toegevoegd aan uw e-mailadres.

Mocht u alsnog de mail niet kunnen vinden, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

U kunt ook telefonisch een afspraak maken. Bel, sms of whatsapp naar telefoonnummer 06-10620281. Tijdens onze behandelingen kunnen wij niet altijd uw oproep beantwoorden, maar u kunt wat inspreken op onze voicemail, als dat voor u handig is.

Voor wijzigingen of annulaties gelieve ons te bellen, smsen of whatsappen via: 06-10620281.


Legenda

Selecteer een datum
1
Op deze dag zijn online reserveringen mogelijk

1
Op deze dag is niet online te reserveren, neem contact met ons op voor verdere mogelijkheden.

Selecteer een tijd
15:00
Witte tijdsvakken: Beschikbaar

15:00
Grijze tijdsvakken: Niet beschikbaar

15:00
Rode tijdsvakken: Niet beschikbaar